Uw wagen laten nakijken en onderhouden in het erkende Peugeot-net, dat is genieten van de aangepaste onderdelen, aantrekkelijke forfaitprijzen en de expertise van onze technici.

Ontdek ze hier.

Koop uw nieuwe of tweedehands Peugeot aan met een financieringsformule die aangepast is aan uw budget en het gebruik van je wagen. Peugeot Garage Vanderheeren geeft een antwoord op al uw vragen.

Ontdek ze hier.

Dankzij de Peugeot Optiway-contracten geniet u in heel Europa tot 4 jaar garantieverlenging, 6 jaar onderhoud en/of vervanging van slijtagestukken. Een unieke service voor een uniek automerk!

Ontdek ze hier.

Deze applicaties werden speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de belangrijkste taken van de bestuurder. Hierdoor worden uw verplaatsingen makkelijker, veiliger en persoonlijker. De Peugeot Connect-verbindingssleutel in de USB-poort steken en alle applicaties verschijnen op het aanraakscherm.

Ontdek ze hier.

Het gebruik van originele Peugeot-onderdelen voor het onderhoud van uw Peugeot, biedt u de garantie dat u de originele kwaliteit van uw wagen tijdens de ganse levensduur bewaard op het vlak van comfort, wegligging, veiligheid,... 
Dank zij onze voorraad aan onderdelen hoeft u niet te wachten. Profiteer zeker ook van onze talrijke acties!

Contacteer ons.

Zoekt u een kinderzitje of een dakkoffer die aangepast is aan uw noden en uw wagen? Ontdek dan snel het volledige gamma accessoires van Peugeot. Een dakkoffer, dakstangen, een DVD-speler of GPS nodig voor uw vakantie? U vindt wat u nodig hebt in het aanbod accessoires dat u kan huren via My Peugeot.

> Ontdek ze hier

BIV en wegenbelasting berekenen? Via de link van het belastings-portaal kan u snel en eenvoudig berekenen wat uw nieuwe of twee-dehandswagen, jaarlijks zal kosten. 

> Ga hier naar de site.