Over Garage Vanderheeren...

Peugeot Garage Vanderheeren is een sterk familiebedrijf met reeds 40 jaar ervaring. Na 2 generaties kennen we dan ook de modellen en het merk als geen ander.

In 2009 breidde Peugeot Garage Vanderheeren uit met een gloednieuwe werkplaats uitgerust met de nieuwste technologieën en in 2013 werd de garage voorzien van een volledig nieuwe parking.

Familiale en betrouwbare service zijn de troeven van het bedrijf en de passie en gedrevenheid voor het merk zijn de motor van onze groei. Persoonlijk contact en klantgericht werken is voor ons de basis van een goede vertrouwensrelatie. Als erkend Peugeot hersteller beschikken wij over de nodige vakkennis en professionele uitrusting om Uw Peugeot in topconditie te houden. Tevens beschikt onze garage ook over een eigen takeldienst die 24u/24u voor u klaarstaat in geval van autopech.

Voor de professionelen bieden wij service op maat en hebben we bestelwagens ter beschikking voor alle interventies.

In onze showroom kan u de laatste nieuwe peugeot-modellen komen bewonderen waar wij u bijstaan met raad, u alle details verklappen en u de gepaste wagen op maat voorstellen.

Ook beschikken wij over een ruim aanbod jonge tweedehands wagens. 

Ons team dat bestaat uit Christophe Vanderheeren en Greet Christiaens, staat klaar om U een onberispelijke en snelle service te bieden.